Kultasepän palvelut

Kauttamme saa kaikki yleisimmät kultasepän palvelut sekä kattavan valikoiman erilaisia koruja ja lahjatavaroita.

Kultasepän palvelut

Tarjoamme asiakkaillemme kattavat kultasepän palvelut vuosien kokemuksella, kuten korujen korjauspalvelut, mallinnuspalvelut sekä muutospalvelut. Teemme myös konekaiverruksia koruihin sekä kelloihin ja lahjoihin.

Korujen yksilöllistä toteutusta varten annamme ensin hinta-arvion, jossa selvitetään työn kesto sekä käytettävien materiaalien kustannusarvio. Myyjämme kertovat palvelusta lisää.

Tarjoamme mm. seuraavat kultasepän palvelut:

● Kaiverruspalvelu
● Sormuksen suurennus / pienennys
● Korujen kiillotus ja pintakäsittely
● Ketjujen juotosliitokset
● Kivenistutus
● Korujen yksilöllinen valmistus

Korut

Monipuolisesta koruvalikoimastamme löytyy muun muassa erilaisia sormuksia, rannekoruja ja kaulakoruja värittämään arkipäiviä sekä koristamaan pukua juhlatilaisuuksissa. Valikoimamme sisältää trendikkäitä uutuuksia sekä ajattomia klassikoita jokaiseen makuun.

Koruvalikoima vaihtelee myymälöidemme välillä, mutta järjestämme halutun tuotteen tarvittaessa myös toiseen liikkeeseemme.

Korujen puhdistus

Tarjoamme korujen puhdistuspalvelun, joka parantaa korujen ulkonäköä sekä pidentää niiden käyttöikää huomattavasti. Kauttamme voi hankkia myös puhdistusaineet ja -tarvikkeet korujen huoltamista varten. Ohjeistamme tarvittaessa asiakkaitamme korujen huoltoon liittyvissä asioissa.

Kihlasormukset ja vihkisormukset

Suomalaisten tyypillisimmin käyttämä koru on kihla- ja vihkisormus, jota käytetään sen hankinnan jälkeen lähtökohtaisesti kaikissa elämäntilanteissa. Kihlasormuksen ja vihkisormuksen valintaan käytetään yleensä enemmän aikaa kuin muiden korujen hankkimiseen, koska se on kantajalleen yksi elämän tärkeimmistä hankinnoista.

Kihlasormus kuvastaa usein kantajansa persoonaa. Osa ihmisistä pitää yksinkertaisemmista sileistä malleista, kun taas toiset pitävät timanteista sekä näyttävistä koristuksista. Kihlasormukset ovat Suomessa tyypillisimmin joko perinteistä keltakultaa tai valkokultaa.

Valikoimastamme löytyy tyylikkäät ja ajattomat timanttisormukset, perinteiset kultasormukset sekä trendikkäät hopeasormukset ja titaanisormukset.

Lahjat

Lahjan valinnassa tulee ottaa huomioon lahjansaaja sekä lahjan symbolinen merkitys. Lahjan ei tarvitse päätyä vain koriste-esineeksi, vaan lahja voi olla myös hyödyllinen käyttöesine ja samalla arvokas muisto tärkeästä tapahtumasta.

Laaja valikoimamme sisältää mm. iättömät ja tyylikkäät kastelahjat, rippikoululahjat, syntymäpäivälahjat sekä häälahjat. Meiltä löytyy myös mieleenpainuvat lahjat eläköityville sekä koulunsa päättäville.

Ajankulman Lahjakortti

Ajankulman lahjakortti on täydellinen lahjaidea, kun haluat yllättää rakkaimpasi ikimuistoisesti.

Kiinnostuitko?

Haluatko kuulla lisää palveluistamme tai tuotteistamme? Voit soittaa meille suoraan tai jättää viestin yhteydenottolomakkeella.