Kellosepän palvelut

Meiltä saa kaikki kellosepän palvelut sekä kattavan valikoiman mm. erilaisia rannekelloja ja seinäkelloja.

Kellosepän palvelut

Tarjoamme laadukkaat kellosepän palvelut ja huoltotyöt vuosien kokemuksella, kuten paristonvaihdot ja koneiston yleiskorjaukset. Kelloseppämme pitää huolen, että kellojen huollot ja korjaukset tehdään luotettavasti. Teemme myös arvokellojen huoltoja ja annamme työllemme aina takuun.

Tarjoamme mm. seuraavat kellosepän palvelut:

● Paristonvaihto
● Mekaanisen kellon huolto
● Lasin vaihto

Kellot

Laajasta valikoimastamme löytyy mm. sopivat rannekellot kaikkiin tilaisuuksiin ja käyttötarkoituksiin niin miehille kuin naisille sekä nuorille ja lapsille. Meiltä löytyy myös trendikkäät ja perinteiset seinäkellot sekä pöytäkellot olohuoneen lisäksi mökille ja työpaikan kahvihuoneeseen.

Kellovalikoima vaihtelee myymälöidemme välillä, mutta järjestämme halutun tuotteen tarvittaessa myös toiseen liikkeeseemme.

Kellohuolto

Mekaanisen kellon säännöllinen huollattaminen asiantuntijalla takaa kellon toiminnallisuuden säilymisen mahdollisimman hyvänä. Kellot olisi siis hyvä huollattaa säännöllisin väliajoin, jotta käyttöikä olisi mahdollisimman pitkä.

Teemme jokaisesta huollettavasta kellosta ensin hinta-arvion, jossa selvitetään työn kesto sekä osien kustannusarvio. Hinta-arvion jälkeen asiakas voi päättää huolletaanko kello. Huollamme rannekellot, seinäkellot sekä pöytäkellot.

Toimitamme meiltä myydyt kellot takuuhuoltoon maahantuojalle veloituksetta.

Ota yhteyttä, jos haluat tietää korvausarvion esimerkiksi rannekellosi huollosta.

Ajankulman Lahjakortti

Ajankulman lahjakortti on täydellinen lahjaidea, kun haluat yllättää rakkaimpasi ikimuistoisesti.

Kiinnostuitko?

Haluatko kuulla lisää palveluistamme tai tuotteistamme? Voit soittaa meille suoraan tai jättää viestin yhteydenottolomakkeella.